Nu er foråret kommet. Så kan jeg komme ud og finde noget smukt og noget spiseligt.  I dag fandt jeg nemlig begge dele Jeg fandt violer, lilla små violer. Sidste påske brugte jeg dem oven på en chokoladekage.  Men i mellemtiden har jeg læst om at de kan laves om til sukker. Eller lave Viol sukker lilla sukker.  Det prøvede jeg så at gøre i dag.  Jeg plukkede en håndfuld violer. Dem vaskede jeg grundigt når jeg kommer hjem og lage ovenpå køkkenrulle til tørre. Så tog jeg en halv kop sukker og sætte ovn i en kaffekværn.  Jeg tændte for ovnen på 200 grader.  Slukket så får den efter 5 minutter.    Satte så alle violerne oven i kværnenog kværnede dem med sukker.  Læs om massen og på et bagepapir. sætte dem så ind I ovnen og tændte for luft at lade den køre I nogle timer. ind til sukker er tørt nok. satte det så igen ned I kaffekværnen  og pulvitiserede  det hele.  Så nu har jeg lilla sukker helt naturligt