Jeg fik en ny udfordring i mit selvforsynings projekt her i slutningen af november. Den kom som en vandskade i mit hus som endte med at jeg  skulle flytte ud

Det har været en udfordring ikke at have ikke have et køkken i næsten 2 uger og at være halv hjem20151019_160329

?????????????

 

 

 

?????????????

 

 

?????????????

Folk spørg mig hvad gør du så med selvforsyningen ? Jeg kører videre.  Jeg har bare haft ca. 7 dage som jeg ikke spidse selvforsyning vedrørende vandskaden. Det kan man også se på min instagram profil under hastaget #ikkeselvforsyning. Jeg tror jeg har omkring 38 hits med det hashtag, men par stykker er den samme dag og så er der nogle hvor jeg var delvis selforsynende. Men så blev jeg genhuset som betød at jeg skal planlægge min madlavning lidt mere. Det var også min oprindelige plan at lave en madplan om ugen. Det må jeg så prioritere. Fleste af mine grønsager er i min kummefryser i Rødover, rodfrugter er gemt i sand i flamingo kasser gemt i karporten sammen med æbler og så har jeg et kølskab med syltede ting og syltetøj. Derfor må jeg lave madplaner. I hvert fald 1 gange om ugen må jeg hente forsyninger til lejeligheden på Frederiksberg, som jeg er blevet genhuset i af mit forsikringsselskab. Det er en rigtig fin lejlighed. Men den har ikke alt det grej jeg plejer at bruge i mit køkken for at kunne lave mad fra alt muligt grønt fra naturen helt fra bunden af. Så noget udstyr har jeg taget med men ikke alt.  Så det bliver så godt det kan blive.

Jeg og min kæreste har så samtidig benyttet lejligheden og flyttet sammen. Som også har haft indflydelse på min madlavning og selvforsyning.  Jeg bestemmer ikke hvad han skal købe af mad men jeg køber selv ikke noget frugt og grønt. Jeg laver aftensmaden i hjemmet og den er stadigvæk selvforsynende. Mand bliver nød til at være realistisk og derfor kan jeg ikke beslutte på anderes vegne 100 % hvad de spiser. Derfor findes både kaffe og nogle gange appelsine i mit hjem. Det er bare ikke mig der har købt dem. Så være varier husstandsstørrelsen en del for tiden, fra den ene dag til den anden. Nogle gange er der 8 der spiser aftensmad her i hjemmet med fælles børn og gæster og andre gange er vi 3, 2 voksne og 1 barn.   Det siger sig selv man kan ikke tilfredstille alles smagsløge